CLOSE

Német és kori. Hogy is van ez?

😫GYŰLÖLÖM A… View More

😫GYŰLÖLÖM A NÉMETET!!!
Te vagy gyermeked is így van ezzel? Nagyon sajnálatos dolog ez, hiszen valamit igazán akkor tudunk csak elsajátítani, ha érdekel, ha örömünket leljük a tanulásban. Emlékszel, milyen volt, amikor megtanultál korizni… Milyen élményeid fűződnek hozzá? Ugye, hogy nem mindegy, hogy pozitívak vagy negatívak élményeid? Kik segítettek téged? Mi kellett a sikerhez?

Tegnap, mikor négyéves lánykám támogattam a koripályán, csomó dolog eszembe jutott. A derekam majdnem beszakadt, de tudtam, hogy kedvet kell csinálnom neki, hogy az esések ellenére is lelkesen, koncentrálva és örömmel tanuljon, mert egyébként nehezebben veszem rá másodjára. Igen, nagy felelősséggel jár a tanítás!
Még tapasztalt némettanárként is fel kell kötnöm a gatyát, főleg ha kedvét vesztett tanulóval van dolgom, vagy olyannal, aki azt gondolja, képtelenség megtanulni a németet, aki ha tehetné, már rég a sarokba dobta volna németkönyvét.
Nyugi! 😍Tankönyvünk nincs. A tananyagot részben a csoport írja, részben téged érdeklő eredeti 🇩🇪 szövegek, audiók, videók. Lehetsz gyerek vagy felnőtt, lelkesedésed tuti visszakapod, hiszen helyed van egy olyan csapatban, ahol rád figyelnek, úgy támogatnak, ahogy téged kell, azt kapod, amit szeretnél. Az óráink egyediek és megismételhetetlenek.
Adsz még egy esélyt a németnek?🤗

Minden vélemény számít!