MAG.AM

Maschler Ágnes & Ambrus Mónika

 

A MAG.AM idegennyelvi, kommunikációs és önismereti műhely két évtizedes felnőttoktatási, szemlélet- és szervezetfejlesztési tapasztalattal rendelkezik. A coachaink által kifejlesztett koncepció drámatechnikákkal és a pozitív pszichológia motiváló eszközeivel ötvözi a kommunikációorientált nyelvoktatást. Kompakt kurzusaink egyéni és csoportos formában is elérhetőek.

 

Nyelvi ismeretek+Kommunikációs készség+Önismeret

 

Meggyőződésünk, hogy a sikeres idegennyelvű kommunikációhoz e három terület mindegyikének fejlesztése egyformán fontos. Tapasztalataink szerint ügyfeleink a legjobb eredményeket akkor érik el, ha ez a fejlesztési munka integráltan zajlik. Különösen a versenyszféra és a közszféra szereplői számára hasznos, ha a nagy kihívást jelentő idegennyelvi helyzetekre speciális felkészítést kaphatnak, amelynek segítségével egyéni és szervezeti eredményességük szempontjából is magas szintű teljesítményt tudnak nyújtani.

A tanulási folyamat hatékonyságának növelésén túl a kurzusokon szerzett önismereti élmények pozitív változásokat indítanak el a résztvevők életének egyéb területein: szakmai és magánéletben egyaránt. Növekszik az önértékelés, önelfogadás, a tudatosság.

Honlapunkon keresztül szeretnénk tájékoztatást nyújtani arról, milyen módszerekkel és milyen keretek között segítjük hallgatóinkat nyelvi céljaik megfogalmazásában, kitűzésében és elérésében.

Coaching stílusú nyelvoktatás, vizsgafelkészítés, nyelvi coaching, life coaching magyarul/németül/angolul. Álláskeresők tréningje. Interkulturális tréning, önismereti műhelyek magyar és német nyelven.  

Magas színvonal, tapasztalt szakértői csapat.